NIVEA URBAN SKIN DETOX TESZT

Mostanában egyre több újdonság jelenik meg a piacon vagy éppen új márkák érkeznek hozzánk, csak kapkodom a fejemet, hogy mennyi minden vár kipróbálásra és már előre sajnálom a pénztárcámat.  A mai bejegyzés a Nivea új termékcsaládját, az URBAN SKIN DETOX termékeivel fogunk megismerkedni. A detox család egy nappali és éjszaki krémből áll, valamint árulnak hozzá még egy 1 perces maszkot is.
Ha jól emlékszem októberben láttam először Instagramon, amikor a Nivea a sajtótájékoztatóján bemutatta őket. Egyből nagyon kíváncsivá tett, hiszen név alapján sejtettem, hogy a városi szennyeződésekkel kapcsolatban fog állni. Körülbelül azon a héten voltak a Glamour-napok, amikor a Nivea összes arcápolási termékeire 50% kedvezmény volt. Csodák csodájára ott volt a polcon mindhárom termék. Akció nélkül mindkét krém és a pakolás is 1799 forintba kerül. Szerencsémre ott volt nálam a Nivea kupon (pedig nem készültem vásárolni Nivea terméket), viszont most visszagondolva nagyon boldog vagyok, hogy nálam volt. Természetesen, most mondhatjátok, hogy akció nélkül is jó áron lehet megvenni, azonban jó érzés volt a lelkemnek, hogy kevesebb, mint 3000 forintból mindhárom termék az enyém lehetett. Tudomásom szerint a Rossmannban kapható, én is ott vettem, még máshol nem láttam a polcokon.
A téli hónapok beköszöntével a bőröm teljesen az ellenkezőjét műveli, mint nyáron. Nagyon nehéz vele lépést tartani. Például eddig tökéletesen megvoltam a hidratálómmal, ami egész jól ápolta a bőrömet, azonban a szelesebb és sokkal hidegebb idő miatt nagyon csúnyán foltokban kiszáradt az arcbőröm, így most extra ápolást igényel. Október óta aktívan használom az Urban skin detox család termékeit és őszintén szólva óriási pozitív csalódást jelentett számomra. Valamiért nekem nincsenek jó tapasztalataim a drogériás arcápolókkal, vagy irritálta a bőrömet, pl. pattanásos lettem vagy csak semmi haszna nem volt. A vidékiek szerintem érteni fogják a következő gondolatom lényegét, hogy miért is fontos számomra ez a vonal a Nivea-tól. Mióta Budapesten élek sokkal csúnyább a bőröm sajnos, ami köszönhető a szennyezett levegőnek. Nálam látványos a változás, ha egy-két hétig vidéken tartózkodom, sokkal tisztább lesz az arcbőröm, nincsenek gyulladt pattanásaim, mint itt Budapesten.

A Nivea URBAN SKIN DETOX pontosan erre a probléma orvoslására készült. Mindkét hidratáló intenzív +48 órás hidratáltságot ígér. A nappali arckrémben fényvédő is van, méghozzá SPF 20, ami nem egy rossz értek egy drogériás krémben.

Elsőre kiderült számomra, hogy imádni fogom a hidratálókat, az állaga gélszerű, nagyon könnyed és nincs benne (legalábbis számomra) tolakodó illatanyag. Antioxidánsokkal, bio zöld tea kivonattal és hialuronsavval javítja a bőr védekező rendszerét, segít megvédeni a bőrt a külső káros hatásoktól és a napfénytől. Ezzel a szöveggel engem már azonnal meg is vettek. A hidratáló a géles állagnak köszönhetően nagyon gyorsan beszívódik, vízhiányos arcbőrűeknek nagyon ajánlom!

Az éjszaki krémnek méregtelenítő hatása van, az összetevői megegyeznek a nappali krémmel, azonban az állaga ennek a krémnek sokkal gazdagabb, érezhetően mélyebb hidratáltságot ad. Tény, hogy éjszaka a regeneráló folyamatok gyorsabban és „nyugodtabban” mennek végbe, ennek a krémnek is a bőr helyreállítása a feladata.
Az utolsó termék pedig az 1 perces URBAN SKIN DETOX maszk, amit én a zuhanyzómban tartok, mivel nem kell hosszú percekig az arcomon lennie, így gyorsan még a zuhanyzóban le is tudom mosni. Fehér anyag és mangóliakivonat összetétele segít 60 másodperc alatt tiszta bőrt varázsolni. A maszkban apró, szemcsés radírozó hatású összetevő is megtalálható garantálva a pihe-puha arcbőrt.

Közel három hónapos használat után nyugodtan állíthatom, hogy ez a drogériás termékcsalád minden forintot megér. Nem okozott irritációt, a nappali krémre nagyon jól lehet sminkelni, hiszen géles állagának köszönhetően gyorsan beszívódik. Az éjszakai krém előtt használok még egy Ordinary terméket (amiről lassan elkészül egy bejegyzés is), majd a Nivea éjszakai krémet és végül a Herbioticum-tól egy Aloe krémet (erről is készül a bejegyzés). Ezzel a hárommal kordában tudom tartani a néha pattanásos, de száraz arcbőrömet.

Mindenképpen ajánlom, ha új arckrémet keresel elfogadható áron!



Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések