ZIAJA TÉLI FŰSZERES ILLATOK


A Ziaja márka már ismerős lehet számotokra, hiszen többször is írtam már róla a blogon.  Egy ideje már tesztelem a téli újdonságokat, a Cupuacu családot és a mézeskalács kézkrémet. Annyit elárulok előre, hogy mesés illata van a termékeknek, igazi illatfelhő marad utána a fürdőben. Személy szerint én imádom a márkát, akármit próbáltam a Ziaja-tól, imádtam én is és a bőröm is.
A téli időszakban különösen fontos figyelmet fordítani a testápolásra, hiszen a hőmérséklet csökkenésével a bőrünk kiszáradtsága fokozatosan növekszik. A Cupuacu termékcsalád kifejezetten száraz és normál bőrre ajánlott. A családban találhatunk arc, test és hajápolási termékeket is. Amit a márka ígér: hosszantartó hidratáltság, tápláltság, egyedülálló kakaóra emlékeztető édeskés illatú termékek. A márkáról már tudjuk, hogy minden allergológiailag és bőrgyógyászatilag tesztelt. 

Összetevők: Keratin melynek bőrmegújító hatása van, a brazil dió (paradió brazil mandula) olaj, ami rendívül gazdag A, B, C és E vitaminban, ezek a hatóanyagok együttesen hatnak a bőrszövet öregedése ellen. A Cupuacu vaj természetes UV szűrőt tartalmaz, lágyítja a bőrt és visszaállítja annak rugalmasságát és hidratáltságát. A Karité vaj (shea vaj) tulajdonságai nagyon hasonlítanak előző társáéhoz a makadámia dió olajjal együtt.
Az egyik kedvencem a csomagból a Cupuacu cukros testradír keratinnal. Amikor kinyitottam a tégelyt, tömény édeskés-kakaós illat csapott meg, isteni illata van ennek a termékcsaládnak!
Amit tudni kell erről a radírról: nagyszemcsés száraz testradír, ami testre, kézre és lábra ajánlott. Összetevői: brazil dió olaj, cupuacu vaj, shea vaj, makadámia dió olaj, keratin, kristálycukor, dióhéj darabok. Tapasztalataim alapján valóban puhább lett a bőröm radírozás után arról nem is beszélve annyira hidratáltnak éreztem a bőrömet, mintha épp testápolót is használtam volna. Ezt a hatását hosszabb ideig tartja is. Parabén mentes termék, 200 ml-es kiszerelésben kapható.

Mondanám, hogy a másik igazi kedvencem a Cupuacu tusfürdő és habfürdő, de az összes terméket imádok ebből a csomagból. A tusfürdőnek a különlegessége, hogy nagyon sűrű csillámló, krémes állaga van. Szintén parabén mentes, megelőzi a szárazságot, itt is azt éreztem a használata után, hogy extra hidratált a bőröm, amit hosszan meg is tartott. Az illat és a krémes állag igazi kényeztetést jelent a bőrnek!  Szerencsére óriási 500 ml-es kiszerelésben kapható, így sokáig elég. (Láthatjátok a képen is, hogy szinte már félig van, pedig nemrég kaptam meg és annyira imádom, hogy mindig csak érte nyúlok a fürdőben L ). 


Az utolsó termékünk pedig egy limitált kiadású mézeskalács kézkrém, ami szintén ISTENI. Tudjátok mi jutott róla eszembe elsőre? Amikor mézi tésztát gyúrsz és a kezedre ráragadt a ragacsos mézeskalács tészta, megszagolod a kezed, na pont olyan illata van. Tömény mézeskalács és nem a mesterséges illatú. Az illat mellett tényleges puhává varázsolta a kiszáradt kacsóimat is. A kiszerelés miatt nem egy táskába dobós termék, én inkább az éjjeli szekrényemen tartom, ahol kiváló szolgálatot teljesít. 200 ml-es kiszerelésben kapható, aktív összetevői: D-panthenol, xantángumi.

 Nálam 10/10 mindegyik termék, ha még nem találtatok a barátnőtöknek, anyunak/mamának/anyósnak ajándékot akkor a Campona-ban található Ziaja üzletben megtaláltok minden terméket vagy a ziajashop.hu oldalán. Bárcsak átadhatnám Nektek ezeket az illatokat, tényleg eszméletlenül isteniek és rendkívül jó karácsonyi ajándékötlet is lehet. Ha jól tudom az üzletben még ünnepi csomagolást is kérhettek a vásárlásotok mellé, így a csomagolás sem fog problémát okozni, ha késésben vagy.


Szandi


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések