AVON MARK FOLYÉKONY SZATÉN RÚZSOK


A mai bejegyzésben az Avon 3 új szatén hatású folyékony ajakrúzsait hoztam el Nektek. Pár hete érkezett tesztelésre és meg kell mondjam, azonnal beleszerettem a formulába. A három új árnyalat neve: Kissy face, Mistique és Rock Star. A Kissy face árnyalat egy gyönyörű hétköznapi szín, ami szinte minden sminkhez tökéletes párosítás lehet. Mistique és Rock Star egy picit extrémebb, nem feltétlenül hétköznapi színek, de egy natúr sminkkel akár hétköznapivá is teheted.

Az online felületen (www.avon.hu) és a magazinban Folyékony matt ajakrúzsként találjuk meg, azonban a formulája nem a tipikus mattra száradó folyékony rúzsok közé tartozik. A finish nem csillogó, inkább félig matt hatású. Az állagának köszönhetően kellemes viseletet nyújt, hiszen krémes és nem engedi kiszárítani az ajkakat. Ebből eredően azonban nem túl tartós rúzs, könnyen a csészén/palackon/pohár szélén marad ital fogyasztásánál, étkezés után pedig nem túl sok marad a termékből az ajkainkon. Ettől függetlenül szerintem nagyon jó választás, nem kell aggódni, mint a mattra száradó rúzsok esetén, hogy csúnyán kopik le rólunk és folyamatosan a tükör elé kell rohangálni, hogy korrigálni tudjuk a hiányzó részeket. 

11 árnyalatban kapható, eredeti ára: 2299 forint, azonban akciósan az újságban most: 1499 forint.

Mit ígér?

  • hosszú órákon át tart, anélkül, hogy kiszárítaná ajkaidat
  • intenzív színek, tökéletes fedés
  • precíz felvitel, nincs több elmaszatolódás

Mystique és Kissy Face



Rock Star


Összességében úgy gondolom, hogy hosszú órákon át tart valóban, ha nem iszol és eszel, azonban étkezés/italozás után gyorsan eltűnik. Egyáltalán nem szárítja az ajkakat, nagyon kellemes viseletet nyújt, ezzel a ponttal teljes mértékben egyetértek. A színek jól pigmentáltak, egyedül a Kissy Face (nude) esetében szükséges a rúzs felépítése, egy rétegben nem olyan intenzív, mint társai. A felvitel tényleg egyszerű, én kifejezetten örültem, amikor megláttam, hogy milyen kicsi a termék, sokkal egyszerűbb a rúzs felvitele, mint egy hosszúkás applikátorral. Alig várom, hogy a többi árnyalatot is beszerezzem. Az Avon csatornáján számos videót találhattok ezekről a gyönyörű vibráló rúzsokról.

Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések