BIODERMA ATODERM ÚJDONSÁG + EXTRA ÁPOLÁS


Korábban már írtam a Bioderma márkáról és arról, hogy milyen kedvező hatással volt az arcbőröm állapotára, most azonban egy új testápolási terméküket és egy régebbi krémet hoztam Nektek. Az ekcéma egy olyan makacs és kellemetlen betegség, ami akár hosszú ideig is elhúzódhat, valamint egy idő után visszatérő vendég lehet a bőrünkön. Az ekcéma vagy másik nevén ismerve a dermatitis a leggyakoribb olyan betegség, ami bőrgyulladással jár. A tünetei először piros, viszkető bőr, majd ezekből apró hólyagok keletkeznek, ami vakarás hatására eléggé csúnya nyomot hagyhat.

Tini koromban nekem mindig az őszi/téli hónapokban jött elő, amikor több réteg ruha volt rajtam. Az én esetemben többnyire a karom hajlataiban jelentkezett, ezt bőrgyógyász által felírt gyógyszertári krémek és fürdetők segítségével tudtam enyhíteni. Szerencsémre egy jó időre eltűnt ez a kellemetlenség az életemből, azonban a hideg napok eljövetelével engem is újra meglátogatott az ekcéma.  A múlt végén a karom és a combom felső részén jön elő időként. A tünetei a piros bőr, ami sajnos viszket, és ennek hatására megjelennek a hólyagok a bőrfelületen. Hosszú perceken keresztül ez kellemetlenséggel jár, így odáig meg vissza voltam, amikor megtudtam, hogy a Bioderma létrehozott egy olyan terméket, amivel ezt a problémát azonnal enyhíti, tudom. A Bioderma Atoderm SOS spray-t ehhez hasonló alkalmakra fejlesztették ki. A bőr felületére fújva azonnali enyhülést nyújt az irritált bőrt számára tartósan. Ha a felsoroltak közül bármelyik is jellemző a bőrödre, javaslom, hogy próbáld ki ezt a spray-t, könnyebbé teszi majd az életed!

  • Irritált, száraz, nagyon száraz atópiás bőr
  • Pikkelysömör
  • Kontakt ekcéma
  • Időskori bőrszárazság (xerózis)
  • Krónikus csalánkiütés
  • Bőrszárazság
  • Az egész család számára (csecsemők*, gyermekek, felnőttek)
  • *újszülött kortól, kivétel koraszülött csecsemők

Jó hír, hogy az egész család használhatja a spay-t, igazi megmentő lehet egész család számára. Továbbá kétféle kiszerelésben kapható, 50 ml-es és 200 ml-es méretben. Az 50 ml-es kiszerelés szerintem szuper táskába dobós darab, így könnyedén bárhol és azonnal orvosolni tudod a felmerülő kellemetlen viszketést. A 50 ml-es ára kb. 2500 forint.

A másik termék, ami segít a bőrömnek túlélni ezt a vacak időjárást az nem más, mint az Atoderm Intensive balzsam. Nagyon száraz, irritált, atópiás és érzékeny bőr mindennapos kezelésére javasolják. Három méretben kapható: 75 ml, 200 ml, 500 ml. Biztosan megtalálod a számodra ideális méretet. A www.bioderma.hu oldalon az alábbiakat ígéri számunkra a termék:
A kép este készült,ezért van eltérés az árnyalatokban. Látjátok ugye a fél szívecskémet?

  • ·         Enyhíti a viszketést és az irritációt.
  • ·         Biológiailag építi újjá az egészséges bőrfelszínt.
  • ·         Helyreállítja a bőr komfortérzetét, késleltetve az újabb irritációs tünetek megjelenését.*
  • ·         Az egész család életminőségét javítja*
  • Termékplusz:
  • ·         A tesztben résztvevő betegek 76%-nak nem voltak visszatérő tünetei 6 havi használat után.*

Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal, mivel az állaga nagyon tömény, így érdemes odafigyelni, hogy ne használjunk túl sok mennyiséget a bőrünkön. Enyhíti az irritált bőr kellemetlenségeit és másnap pihe-puha hidratált bőrrel ébredek az esti használatát követően. A márkához megszokott módon ez a termék is illatanyagmentes, hipoallergén és parabénmentes.  Az egész család számára jól jöhet otthon ez a termék. Azt is tapasztaltam, hogy a használata után a viszketési inger csökken és másnap nem jelennek meg a kellemetlen tünetek.  Napi egyszer vagy kétszer: reggel és/vagy este javasolt a használata.

További érdekesség:

Biológiai hatásmechanizmus

·         Az Atoderm Intensive nyugtató és bőrápoló Balzsam gyorsan csillapítja a viszketést és a vakarásra késztető ingert a PEA nevű viszketés elleni bőrgyógyászatilag aktív összetevőjének köszönhetően.

·         Nyugtató és tisztító hatóanyagokban gazdag, ezért azonnal enyhíti az irritációt.

·         Az Atoderm Intensive nyugtató és bőrápoló Balzsam a tartós hatás érdekében helyreállítja a bőrfelszínt Lipigenium® nevű összetevőjének köszönhetően, amely a felhámban természetes módon jelen lévő biolipidekből áll.

·         A szabadalmazott Skin Barrier Therapy® megakadályozza a Staphylococcus aureus nevű baktérium megtelepedését és az allergének behatolását is, ezek jelentős mértékben felelősek a bőr szárazságának súlyosbodásáért.


Az irritált bőr felületét nem mindegy, hogy milyen minőségű termékekkel kezeljük, hiszen könnyen ronthatunk a helyzeten. Törekszem a minőségi és megfelelő összetevőjű termékek használatával ápolni az irritált és igénybevett bőrömet. Számomra a Bioderma megoldást nyújt az összes fenti problémára. Te próbáltad már?



Szandi


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések