ZIAJA ACAI BERRY - EARLY WRINKLE CORRECTION


A mai bejegyzésben a Ziaja Acai berry termékcsaládját szeretném bemutatni Nektek, ami rendkívül izgalmas, hiszen a bizonyos „tech- neck” hatás ellen veszi fel a harcot. Hogy mi is az a tech-neck?  A mobiltelefonok és más okos kütyük használata közben hajlamosak vagyunk a fejünket ferdén tartani, ami azonban előszeretettel segít a nyaki ráncok megjelenésében.

Természetes eredetű összetevőkkel, acai berry antioxidánsokkal ápolja az arc és a nyak környékét. Az antioxidáns összetevőknek köszönhetően aktívan harcol és védelmet nyújt a bőr öregedésében közreműködő külső hatások ellen.  Erősen hidratáló hatása mellett, a simító és feszesítő hatását is érdemes kiemelni. A termékcsalád enyhén édeskés-virágos illattal rendelkezik, egyáltalán nem tolakodó, inkább kellemesen frissítő.

A nappali arckrém SPF 10 napfényvédelemmel ellátott könnyű állagú hidratáló krém. Gyorsan felszívódik, a kombinált bőrömön nem hagyott a viselete ragacsos, olajos érzést. Irritációt nem okozott, normál/száraz bőrre is kitűnő hidratáló lehet a téli napokon is.  A külső szennyeződések ellen védelmet nyújt, a fakó, fáradt arcbőrt élettel teli egészséges arcbőrré varázsolja. Egy kisebb mennyiség elég a teljes arc és nyak területére. A korai ráncok javítására szolgáló nappali krém.

A micellás szemcsés géles állagú lemosó szintén virágos illattal rendelkezik. Kis mennyiség tökéletesen habzik és elég az egész arc megmosásához. Hatásosan tisztít, nincs szárító hatása (az én kombinált bőrömön) és nem okozott irritációt. Reggel és este alkalmazva segít a bőr tisztításában, az apró szemcsék enyhe radírozó hatásával pedig pihe-puha lesz a bőrünk.


Ha extra védelemre és hidratálásra vágysz, akkor a termékcsalád maszkja tökéletes választás lesz számodra.  A kis kiszerelésű tasakban egy alkalomra elegendő terméket találsz. A megtisztított arcon és nyakon oszlassuk el a tasak tartalmát, majd 15-20 perc múlva langyos vízzel kell távolítsuk el.  Az extra hidratálás érzete garantált! Tiszta, szennyeződésmentes, ragyogó arcbőr, oh és még a ráncokkal szemben is segít?! Jól hangzik, nem?



Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések