ELSŐ BENYOMÁS:RIMMEL MAGNIF"EYES PALETTÁK

Lassan közelednek a Glamour – napok (ápr. 11-15), talán már be is szereztétek a kuponfüzetet és izgatottan tervezitek, hogy idén tavasszal mire fogtok lecsapni. Az elmúlt hetekben én is szétnéztem a drogériákban, hogy mi a felhozatal, mit szeretnék tesztelni, milyen újdonságokra tudok lecsapni. Kicsit elkeseredve láttam, hogy változtattak 1-2 megszokott kupon használati feltételein, valamint egy pár kupont idén ki is hagytak a listából (sajnos idén tavasszal nincs Parfois kupon L).
A Glamour magazinban már megtalálhatjátok a kuponfüzetet, a magazin ára 990 forint, azonban ha nem szeretnék ennyit költeni egy újságra, akkor érdemes várni a Glamour – napok hetére, ugyanis azon a kedden a Kiskegyed újsághoz is hozzácsatolják a kuponfüzetet. A Kiskegyed ára kb. 300-400 forint.
Rég volt már szó a blogon sminkről, így elhoztam Nektek három új Rimmel palettát, ami tesztelésre érkezett hozzám. A Magnif’eyes paletta már korábban is a Rimmel választékában állt, kétféle változatban volt elérhető a 6 árnyalatot tartalmazó paletta. Ezeket a palettákat a tavalyi év végén kivonták a forgalomból és a helyére kerültek az új 12 árnyalatot tartalmazó paletták, gyönyörű matt és fényes árnyalatokkal. 3 különböző palettából lehet választani, így biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletes palettát. Hozzám mindhárom paletta megérkezett, egy kis gyorsan első benyomással szeretném elmondani a véleményemet, hogy megéri – e az ára. Igen, az árról érdemes beszélni, ugyanis a megszokottnál kicsit drágábbak ezek a Rimmel nagy paletták, a paletta ára kb. 4990 forint körül mozog. A Glamour- napokon az 50%-os kupont felhasználva szuper áron juthattok hozzá. A mai bejegyzésben a Colour, Smoke és Nude edition palettákról láthattok swatchokat, a texturáról, pigmentációról és a minőségről pedig egy rövid összefoglalóval készültem. A hétköznapok során leginkább a Nude palettát próbáltam ki, a többit csak swatcholtam, de a Colour edition palettáról mindenképp szeretnék egy sminkes bejegyzést is, hiszen csodaszép árnyalatokat találunk benne.
A 004 Colour Edition palettában 9 fényes és 3 matt árnyalat található. Ezzel csak az az elsődleges probléma, hogy nehéz egy sminket kialakítani ezzel az egyetlen egy palettával, hiszen nem tartalmaz alapszíneket, amivel az alapot, valamint az átmenetet szépen létrehozhatnánk. A következő árnyalatokból tevődik össze: fényesek: fehér, arany, pezsgő, barnák,vérnarancs, zöld, kék, sötétlila. Matt: mályva, élénk kék, sötétlila. Összességében egy gyönyörű palettáról van szó az első 6 árnyalatot valószínűleg használni fogom, a paletta másik fele annyira nem passzol hozzám. A matt árnyalatok nem túl erősen pigmentáltak, a fényesek gyönyörűek, azonban egy picit porladnak, ami bosszantó lehet sminkelés közben.

003 Smoke Edition szintén egy gyönyörű paletta 8 fényes és 4 matt árnyalattal. Nem szoktam sűrűn füstős sminket készíteni magamnak, azonban a világosabb árnyalatokat szuperül alkalmazhatom a hétköznapok során is. Az első fehéres árnyalat ebben a palettában még rosszabb, mint az előzőben, épphogy pigmentált és porlad. A többi árnyalatnál ez a két tényező szintén probléma marad, jó néhány árnyalat enyhén porlad, így óvatosan kell sminkelni, ha már viselsz alapozót.

Személyes kedvencem a 001 Nude Edition 8 fényes és 4 matt árnyalattal. Ebben a palettában végre találunk gyönyörű alap árnyalatokat is, így a nappali gyors sminkhez tökéletes választás lehet. Szerintem ebben a palettában porladnak a legkevésbé a színek, sima matt nude sminket is elkészíthetünk vele, azonban egy kis fényes árnyalattal is megbolondíthatjuk a napunkat.

Teljes áron szerintem egyik paletta sem éri meg, sokkal jobb választás lehet helyette a Makeup Revolution Iconic palettái vagy a matt paletták közül bármelyik.
Összességében a három paletta közül a Nude a kedvencem, a Colourt és a Smoke palettát is használni fogom, azonban figyelni kell a sminkelésnél, hogy a sötét árnyalatok könnyedén porladnak és megragadhatnak a bőrön, ami alapozás után már kellemetlen probléma lehet. 
Valószínűleg többet fogom használni a Makeup Revolution Flawless 3 palettámban található matt árnyalatokat, mivel sokkal pigmentáltak és nem porladnak, azonban a Rimmel palettában a fényes árnyalatok közül van egy-két igen szép, azonban például a Smoke palettában nem nagyon látok lényeges különbséget a két matt árnyalat között.

Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések