SZÜLINAP: 1 ÉVES A BLOG + RIMMEL NYEREMÉNYJÁTÉK


Kapcsolódó kép
Forrás: www.google.hu
Ha a Facebook ma nem emlékeztetett arra, hogy egy éve ezen a napon mit posztoltam, akkor valószínűleg nem jutott volna eszembe, hogy ma van a blog születésnapja. Eszméletlen, hogy már 1 év eltelt és mennyi élményt köszönhetek Nektek! Nem szeretnék túl érzelgős stílusba átváltani, mert akkor soha nem fogom befejezni a (s)írást. Az elmúlt egy évem arról szólt, hogy megtaláljam a stílusomat, tapasztalatot szerezzek és megtudjam, hogy mi az, ami Nektek érdekes tartalom lehet. A blog kezdetleges arculata után új külsővel „hódítottam” meg az internetet, az aktívabb Instagram profil mellett létrehoztam a blog Facebook oldalát is, hogy minél több embert ismerhessek meg és minél több emberhez juthasson el a szenvedélyem. Továbbra is várlak Titeket ezeken a platformokon is! J

Szeretnék köszönetet mondani a sok-sok ezer embernek, aki a blog indulása óta velem voltak (és remélem velem is maradnak) az elmúlt 1 évben. Továbbá szeretnék minden kedves együttműködő partneremnek köszönetet mondani, hálás vagyok, hogy ebben az eszméletlenül felgyorsult világban, zöldfülűként lehetőséget biztosítottatok és a személyetekben nagyszerű embereket ismerhettem meg. Rendkívül hálás vagyok, hogy támogatjátok a munkámat, hiszen kezdőként a social média világában, ahol a rengeteg youtuber/blogger/influencer között nem könnyű feladat érvényesülni, mégis nyitottan és kedvesen fogadtatok.

Azok, akik ebben a „világban” dolgoznak, vagy csak a szenvedélyükként social média felületet vezetnek, ők pontosan tudják, hogy egy-egy bejegyzés és fotó mögött mennyi munka van, főleg ha nincs lehetőséged stúdióban profi fotóssal elkészíteni az anyagokat. Az elmúlt időben többször is felmerült a téma, hogy a bloggerek ingyen élők és nincs komoly munka a megosztott tartalmak mögött. Minden ilyen kép/bejegyzés/stb. mögött van munka és idő! Az idő néha a legnehezebb tényező, hiszen a főállású munkám mellett sokszor nagyon nehéz időt találni fotózni és bejegyzést írni.  Ezzel csak arra szerettem volna kitérni, hogy tiszteljük és szeressük egymás munkáját! J

Azonban most szeretném rövidre fogni, mert túl érzelgős leszek, és egy regényt fogok írni Nektek!

Köszönöm szépen az elmúlt 1 évet, a támogatást és azt, hogy velem vagytok. Boldog szülinapot Nekünk!

Nincs szülinap ajándék nélkül, így én is kényeztetnélek Titeket egy nyereményjátékkal, melynek két nyertese lesz. A részleteket hétvégén hozom Nektek minden információval.

Gyertek ünnepeljetek Velem és játszatok 2 szuper csomagért. Annyit elárulhatok, hogy nagyon szuper Rimmel termékek lesznek benne!


Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések