lifestyle: fontos a vitamin! – HERBioticum


Pár hónappal ezelőtt kaptam tesztelésre a HERBioticum csapatától néhány üveg vitamint, amire igazán nagy szüksége volt a szervezetemnek. Rólam tudni kell, hogy már évek óta tudatosan beépítettem a napirendembe a vitaminokat, mivel korábban térdemmel is voltak problémák, valamint eszméletlenül töredezett a körmöm, konkrétan darabokban jött szét.

A napi „rutinomhoz” tartozik egy magasabb dózisú C-vitamin, magnézium/kalcium/cink általában mindig található a polcomon,  próbálkoztam a halolaj kapszulákkal is, hiszen kiemelkedő a jótékony hatása, azonban valamiért nem bírja a gyomrom. A mostani szuper hármasom egy L-carnitine tablettával egészült ki, ami kitűnően kifejti hatását megfelelő étrend és testmozgás mellett.

HERBioticum  C –vitamin 1000 mg + Rose hips 50 mg

Ez a csomag vitamin nem a csomagom része volt, hanem a Pólusban is megtalálható Multi-vitamin bolt oldaláról rendeltem, mivel szinte fél áron volt a 2 doboz vitamin.
Ezen a linken megtaláljátok az online áruházat: https://multi-vitamin.hu/

A C-vitamin nálam egy alap és állandó vitamin, érezhetően nem vagyok annyira betegségre hajlamos, mint a vitamin előtti időkben. Természetesen önmagában ez nem fog megvédeni semmitől, de azért jó kiegészítés! Tipp: Igyatok sok-sok citromos vizet, amihez friss citromot és nem bolti citromlevet használtok fel. Reggel igazán feldobja a napot, akár még kávé helyett is fogyasztható, garantáltan felébreszti a testet és a léleket is!

A HERBioticum oldalán minden infó a termékről:
A 100 darabos kiszerelés ára kb. 2ezer forint, most akciós a Multi-vitaminon!

HERBiotucim L-Carnitine 1500 mg

Ez a tabletta egy nagyszerű találmány, ami abban segít, hogy a megakadályozza  a zsírok lerakódását, valamint segít jól felhasználni a zsírokat. Ha rendszeresen sportolsz vagy nehéz fizikai munkát végezel, akkor remek választás lehet egy L-Carnitine, ami segít egy picit felpörögni is, itt ne a tipikus doppingszerű pörgetőkre gondoljatok, inkább az egészséges változatára a pörgésnek. Nálam egyedüli nehézséget jelentett, hogy picit nagy a tabletta és nem egyszerű reggel éhgyomorra (igen, reggel és éhgyomorra kell bevenni) bevenni és az sem segít, hogy nem bevonatos a tabletta, de ezekkel a pici dolgokkal simán meg lehet küzdeni.  60 darabos, napi 1x kell bevenni.

HERBioticum CA-MG-ZN MINERALS

Ebben a vitaminban őszintén nagyon bíztam és reménykedtem, hogy segít a szörnyű hajhullásomon és a körmeim töredezettségén. Ebből a kapszulából reggel 2 darabot kell bevenni, szóval a 60 darab 1 hónapra elegendő adag. Ami nehézséget jelentett itt is a bevonat hiánya, valamint, hogy reggel vettem be, de ez szintén egyéni szociális problémám.  Ettől el is tekintek hiszen zseniális működik nálam és már nem is érdekel a bevonat hiánya. A körmeim szépen megerősödtek és a hajam is kevésbé hullik már, ja és még a térdem sem fáj! Szuper kombináció!
Még van mit javulni, de már ez is óriási haladás! 



Nektek van kedvenc HERBioticum terméketek? Eszméletlenül jó a választék, én kifejezetten imádom az Aloe krémet is, ami most a nyaralásunk után is szuper jól jött, a körömvirág krém is kifejezetten jól jön egy háztartásban, valamint egy Fekete-nadálytő krémre is érdemes beruházni, remekül hat a kisebb zúzódásokra/fájdalmakra.

Köszönöm szépen ezt a kedves lehetőséget a HERBioticum csapatától!



Szandi

Népszerű bejegyzések