PHI KOZMETIKUM KÍVÁNSÁGLISTA- MÁR A MÜLLERBEN IS!


A blogon már a kezdetektől fogva szívesen írok magyar márkákról, hiszen szerencsénkre sok jó magyar márka van a piacon, amit kevesen ismernek és fontosnak tartom, hogy felhívjuk ezekre a nagyszerű márkákra a figyelmet!

A mai bejegyzésben ismételten egy szuper márkát hoztam el Nektek, ami nem más, mint a Phi Kozmetikum. Lehet, hogy sokak számára már ismerősen cseng a név, egészen szombatig nem kerültem a termékekkel közvetlen kapcsolatba, azonban az online felületeken feltöltött tartalom már előre ígéretesnek tűnt.

Tudomásomra jutott, hogy a MOM Parkban található újonnan megnyílt Müller-ben már kapható bizony a Phi Kozmetikum. Rendkívül pozitív csalódás volt számomra, hogy a márka édesanyja Mariann és partnere Tímea bizony egész hétvégén kint volt a termékpultnál és segített az érdeklődő vásárlóknak. Eszméletlenül jó élmény volt beszélgetni Mariannal és látni a hivatása iránti szenvedélyét.

A márkáról tudni kell, hogy nem kifejezetten egy közép-árkategóriába sorolható, picivel drágábbak, azonban kívül-belül érződik a termékeken a gondos tanulmányozás és a kemény munka. Sajnos a kinézett tonikot már el is kapkodták, így nem tudtam megvásárolni, azonban úgy gondoltam, hogy a mai bejegyzésben egy Phi kívánságlistát hozok el Nektek csodás Phinomságokról.

A termékeket böngészve ITT 3 szuper terméket szeretnék megmutatni Nektek. A kombinált bőröm sajnos néha egy igazi átok, hiszen a túlzott olajtermelés mellett a vízhiányosság is jelen van, ami gyakori szárazsággal jár. A Hidratália Prémium arckrém vízhiányos bőrre (30 ml, 7990 forint) tökéletes választás lehet a problémámra. Az állaga nem túl testes, könnyed beszívódik és mindenféle parfümanyagtól mentes. Engem abszolút meggyőzött!


Nagyon sajnáltam, hogy a Jasmine green tea nyugtató arctonikból már nem találtam a Müller-ben. A zöld tea bőrnyugtató hatása már régóta ismert, a bőrproblémák nyugtatására, gyulladásokra és vízhiányos bőrre szuper választás ez a tonik. Vegán, 100 ml-es kiszerelésben kapható és 3990 forint.

A Jasmine Green Tea kollagén booster fluid valóban egy igazi Smart formula. Számtalan problémára kíváló megoldást nyújt, a niaciamid (B3 –vitamin) a pattanásokkal szemben veszi fel a harcot, a ráncmegelőzésben is segít, halványítja a pigmentfoltokat és még a faggyútermelést is csökkenti. 30 ml-es kiszerelésben kapható, 14990 forint.

Ismeritek már a Phi kozmetikumokat? Mi a kedvenc phinomságotok?




Szandi

Népszerű bejegyzések