VICHY MINERAL 89


Az elmúlt hónapban kaptam tesztelésre az új Vichy Mineral 89 booster-t, amit azóta is lelkesen használok minden nap. Be kell ismernem, hogy rettentően vágytam erre a termékre, már a magyarországi megjelenés előtt is rengeteg jót láttam külföldi beauty vloggereknék erről a termékről, így epekedve vágytam rá, hogy itthon is elérhető legyen.

Először is a csomagolásról szeretnék pár szót ejteni. Nagyon high-end érzetű a termék, ami egy masszív üvegcsét kapott és pumpás kiszerelést. Számomra nagyon tetszik ez a kombináció, kényelmesen használható. 50 ml-es kiszerelésben kapható és az ára 6-7 ezer körül mozog a patikákban, az online viszonteladóknál gyakran látom akciósan, így érdemes nézelődni! Persze nem is az olcsó osztályba tartozik, azonban, ha fontolgatjátok, viszont nem meritek egyből megvenni, akkor javaslom, hogy a patikákban kérjetek belőle mintát, ami 1-2 alkalomra bőven elég!

A Mineral 89 egy olyan hidratáló booster, ami 89%-os termálvizet és 15 féle ásványi anyagot tartalmaz. Minden bőrtípusra ajánlott, reggel és este is nyugodtan használhatjátok. Számtalan jótékony hatását érezhetjük a használatát követően:
  • ·         azonnali hidratáltság, frissítő érzés és teltséget is ad
  • ·         felveszi a harcot a légszennyezéssekkel szemben, ellenállóbá teszi és a fáradt/stresszes bőrnek is kitűnő gyógyír

Összességében ez egy remek termék! Először nagyon szkeptikus voltam, hogy na vajon mit tudhat ez a hidratáló booster 6-7 ezerért, aztán az első használat után ki is derült. Eszméletlenül jó a formula, szinte azonnal felszívódik és nincs ragacsos érzet egyáltalán utána, még egy pici sem! A hidratáltság azonnal érezhető, nem okozott irritációt vagy bármiféle bőrproblémát. Imádom használni sminkelés előtt is, egyébként önmagában is úgy érzem, hogy nem szükséges egy hidratáló krém, teljesen jól hidratál egymagában is! Soha nem volt még ilyen hatékony és jó érzetű hidratáló booster a rutinomban! Örök helyet kapott a polcomon!


Szinte mindenhol kíváló értékelést kapott, a Vichy oldalán ITT bővebben tudtok tájékozódni a termékről és a partner patikákról is, ahol megvásárolható a márka termékei!
Krémmánián is rengetegen vagytok szuper véleménnyel a Mineral 89-ről!

Összetevők: AQUA / WATER - PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN - GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL - METHYL GLUCETH-20 - CARBOMER - SODIUM HYALURONATE - PHENOXYETHANOL - CAPRYLYL GLYCOL - CITRIC ACID - BIOSACCHARIDE GUM-1
source: www.vichy.hu

Ez bizony a legtökéletesebb nyári hidratáló booster!

Szandi


Népszerű bejegyzések