MIVEL UTAZZ: TÖKÉLETES MINI TERMÉKEK UTAZÁSHOZ


A mai bejegyzés témája a mini utazó termékek, amik rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak egy-egy vakáció vagy utazás során.

A Ziaja termékeiről már korábban olvashattatok a blogon, nagyon jó áron kínálnak szuper minőségű termékeket széles választékban. Nyaralás vagy bármilyen kisebb út előtt én mindig bajban vagyok, amikor a neszesszerben helyet kell találnom minden nélkülözhetetlen kozmetikai terméknek. Általában tusfürdőből mini kiszereléssel  nem tudok kivitelezni már egy 2 napos  utazást sem, így ebből teljes kiszerelés kerül mindig a csomagomba.

A Ziaja kedves csapatának jóvoltából készült el ez a mai cikk, egy szuper nyári csomagot küldtek a nyaralás előtt, ami őszintén nagyon jól jött. A csomagban sok-sok minta rejtőzött, amiből a nyereményjátékok nyertesei is részesülnek! A párom is kapott egy 3in1 tusfürdőt, ami hajra, arcra és testre is, a férfiak általában tökéletesen kiegyeznek ilyen multifunkcionális termékekkel.

Számomra is volt egy-két izgalmas dolog a csomagban, egy Kasmír protein testápoló és egy tusfürdő, ami 50 ml-es kiszerelésben kapható mindössze 395 forintért. A mini termékeket már a nagyobb Tesco áruházakban is megtalálhatjátok, azonban már a Bijó üzleteiben és a Bijó webshopjában is megtalálhatjátok a Ziaja termékeket és természetesen a www.ziajashop.hu oldalán is, valamint a Camponában található üzletükben is!


A testápolóból tökéletes méretű utazáshoz ez az 50 ml-es kiszerelés, ennél többre nincs is szükség. Maga a termék egy nagyon jó illatú krémet tartalmaz, napozások után kifejezetten jól jött a hidratálás. Gyorsan felszívódó, nem hagyott ragacsos érzetett és nem okozott irritációt.
A tusfürdőnek szintén nagyon kellemes az illata, sajnáltam, hogy ebből csak egy 50 ml-es kiszerelés volt nálam, ez a mennyiség kb. 2 napra elegendő. Ezt a tusfürdőt biztosan újra fogom vásárolni teljes kiszerelésben is!

A csomagban lapult még egy Olivás micellás víz, ami szintén 50 ml-es kiszerelésű. Ennek kifejezetten örültem, hiszen ennél nagyobb mennyiségre nincs is szükség egy nyaralás alatt. Kényelmesen elfér a táskában is, nagyon hasznos kis termékről van szó! Ennél a kiszerelésnél azonban arra érdemes figyelni, hogy a kupak alatt nincs más adagoló és nekem sikerült egy részét kiborítani, amikor a vattára öntöttem volna, erre mindenképpen figyeljetek! 


Maga a micellás víz jól tisztít, nem okozott irritációt és az illatával sem volt semmi problémám! Ez a termék egyébként a hétköznapok során is jól jöhet egy női táskában, ha bármit is javítani kellene a napi sminken.


Végezetül kaptam még egy Olivás hajpakolást és sampont is, ami egy alkalomra elegendő mennyiség volt. Nyaralás alatt gyakori, hogy sűrűbben mosok hajat a fürdőzések miatt, azonban egy rövidebb úthoz tökéletes választás, hiszen nagyon pici helyet foglal el a csomagunkban.
Száraz, élettelen hajhoz tökéletes választás, pihe-puha volt tőle a hajam! Korábban még nem próbáltam sampont a márkától, azonban tervezem nagyobb kiszerelésben is kipróbálni ezeket a termékeket! 
Pici helyen sok jó termék is elfér!



Szandi




Népszerű bejegyzések