FEBRUÁR ABSZOLÚT KEDVENCE?! 😶


Még csak február elejét járjuk azonban azt érzem máris rátaláltam a havi kedvencemre, ami nem más mint az Avon True Euphoric Volume dúsító és hosszabbító szempillaspirál, ami a napokban érkezett hozzám PR csomagként.  Számomra az Avon márka mindig is nagyon teli találat volt szempillaspirálok terén, nem is emlékszem olyan darabra, ami nem lett volna jó és ráadásul árban is az egyik legjobb a piacon nem csak minőségben.

Az ideális spirálnak nagy a keféje és igazán fekete a színe, hogy óriási pillákat és mély tekintetett varázsoljon. Az Avon True Euphoric Volume dúsító és hosszabbító szempillaspirál egy zseniális termék lett, abszolút befutó! A külső dizájn mellett sem mehetünk el, hiszen a külsője is tükrözi a nevét, igazán drágább hatást kelt ránézésre és tapintásra a szempillaspirál. A keféje nagyon jó minőségű, sűrű és kellően nagy, a festék adagoló/felfogó részt remekül alakították ki, amikor kihúzod az applikátort, akkor a felesleges festéket szépen visszafogja és mélyen a tubusban tartja. Kifejezetten tetszik, hogy ez a „zár” mélyebben van a tubusban, így nem érzem azt, hogy folyamatosan a levegőn van a festék és egy hét múlva már be is fog száradni.

A felvitel maga az álom, könnyen lehet vele dolgozni a kefék sörtéinek köszönhetően. Nincs a ragasztó hatás, nem tapadnak össze a pillák. Nagyon sok csillag jár neki az ötös tetejére, mivel egy rétegben is gyönyörűen fed és a kefével szépen szét lehet fésülni a szempillákat.
Az tuti, hogy én máshoz nem is nyúltam és nem is szeretnék, sőt még be is rendelek belőle egy plusz darabot, nehogy limitált kiadás legyen!

Keressétek az Avon katalógusban vagy online!

Ár:  1500 forint (igen jól látod, EZERÖTSZÁZFORINTÉRTÁLOMSPIRÁL!)

Őszintén javaslom, hogy csapj le rá, ennyi pénzért nem fogod megbánni és egy remek minőségű szempillaspirált kapsz, ami igazi igéző tekintet varázsol majd!
A termék tesztelésre érkezett hozzám!


Szandi

Népszerű bejegyzések