EGÉSZSÉGES, CSILLOGÓ HAJ? JOICO A VÁLASZ!

 

A hajápolás nálam mindig is fontos téma volt, szerintem, ha valaki most nézne be a fürdőmbe, akkor a zuhanyzómban biztosan legalább 4-5 sampont és egyéb dolgokat találna. Szeretek kísérletezni új termékekkel viszont ehhez arra is szükség volt, hogy megismerjem, hogy milyen a hajam és hogy mire van szüksége.

A mai poszt egy a blog számára teljesen új márkáról fog szólni, a Joico-ról. Joico termékekkel eddig csak fodrásznál találkoztam, ott próbáltam ki a K-PAK termékcsalád több tagját is. A K-PAK termékeket kifejezetten a hajújráépítésnek szentelték, a formuláknak köszönhetően erős helyreállító hatással bír, javítva a haj szerkezetét.

Nemrégen csaptam le a K-PAK Liquid Reconstructor ápolóra, amit azóta aktívan tesztelgetek. Ez egy olyan hajápoló spray, ami öblítés nélkül is a hajban hagyható, így a használata könnyű és gyors.

Kezdjük a kiszereléssel és az árával. Az ára nem olcsó, hiszen inkább professzionális termékről van szó, mint drogériásról. 300 ml-es kiszerelésben kapható és 7900 forintba kerül. Persze, sokan hüledezünk elsőre, hogy milyen drága, de jobban belegondolva a 300 ml-es kiszerelés nagyon sokáig elég, még az én extra hosszú hajamnál is.


Kifejezetten szeretem ezt a sprayt, mivel nagyon könnyed állaga van, és nem érzem azt, hogy elnehezítené a hajamat, valamint nem is zsírosodik tőle gyorsabban. Nagyon kellemes az illata és az összetevői is szuperek, egyedül a parfüm, ami nem szép benne, de ezt elnézhetjük, hiszen egyáltalán nem okoz semmi negatív hatást.

Hajmosás után, törölközőszáraz hajra szoktam fújni, az extra hosszú hajamra kb 4-5 fújás bőven elég, így úgy gondolom, hogy akár egy évig is elég lehet a spray, szóval az ára már nem is olyan rossz.

Imádom hajmosás után használni, nagyon kellemes az illata és sokkal könnyebb kifésülni a hajamat is a használata után. Másnap garantált pihe-puha és fényes a hajam. Az elmúlt pár hónap használata után úgy gondolom, hogy határozottan jobb lett a hajam textúrája és most elég sokat is nőtt (bár nem tudom, hogy ez ennek tudható e be), de határozottan köszönhető annak, hogy egészséges. Ó igen, és utoljára tavaly októberben voltam fodrásznál és nincs eltörve a hajvégem.

A leírásban vékony szálú hajra ajánlják, az enyém eléggé vastag., viszont mivel sok és vastag hajam van, gyakran érzem úgy, hogy kiszárad és ezzel a termékkel gyönyörű egészséges és fényes a hajam!

Úgy látom, hogy megváltozott a csomagolása megváltozott, de belinkelem Nektek, innen tudjátok megrendelni: https://webshop.joico.hu/webshop/hajujraepites/liquid-reconstrutor-folyekony-hajujraepito-300ml/

 

Nálam 10/10 ez a termék!

 

Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések