Napozz Te is biztonságosan a Biodermával 2. rész + NYEREMÉNYJÁTÉK

 

Épp tervezitek a hosszú hétvégét? Remélem a programok mellett a fényvédelemre is gondoltok! Igyekszem mindig hangsúlyozni és kellő figyelmet és hangot adni a fényvédelem fontosságára. A káros napsugarak hosszútávon nagyon veszélyes, persze rövid távon is kellemetlen hatásuk van, leégünk, hámlik a bőrünk stb. Persze egy bőrégés már jelzi,hogy valami nagyon nem oké és bántottuk a bőrünket, de viszonylag gyorsan begyógyul. Hosszú távon azonban rendkívül ártalmas, hiszen gyorsítja a bőröregedést és növeli a pigment foltok kialakulását is.

Fényvédelem esetén a Bioderma az egyik kedvenc márkám, soha nem hagyott cserben még egyik termékük sem. Ha a hétvégére sok napozást terveztek vagy kirándulást, akkor még nem késő lecsapni egy gyógyszertárban egy pár Bioderma napozó termékre és augusztusban még extra akciós áron is lecsaphattok rá.

Ha napozásról van szó, akkor egyértelműen a 50-es fényvédelmet választom. A sminkkedvelők figyelmébe szeretném ajánlani a Photoderm Max Színezett krém SPF 50+ fényvédővel.  A nagy melegben néha elég nehéz elviselni az alapozót, ezért gondoltam kipróbálok egy könnyedebb, színezett fényvédőt. A textúrája nagyon szuper, könnyen eldolgozható és közepes, azonban mégis természetes fedést biztosít. Az egyetlen hátránya az én bőröm esetén, hogy egy picit fényesebb leszek tőle, de ezt nagyon egyszerűen lehet orvosolni egy kis púderrel, úgy viszont egész nap szuperül tart. Extrém napsütés időben is kiválóan teljesít, púder után már a bőröm sem fénylett!  10 év múlva a bőröd is megköszöni Neked, ha most egy picit többet figyelsz rá!






Bővebb információt itt találtok: https://www.bioderma.hu/termekeink/photoderm/max-szinezett-krem-spf-50

Vannak olyan dolgok a mai napig, amik elterjedtek és sokak szerint csak úgy lehet szépnek lenni. Ilyen például az, hogy csak a vékony nő lehet szép, a világos bőr nem szép, csak a napsütötte barna bőr lehet szép. Legyél vékony, legyél barna, legyél magabiztos, legyél szexi, legyél tökéletes. Komolyan?! Nem, csak legyél TE! Nem kell minden mögé beállni a sorba és a sztereotípiákat követni, csináld azt, amit Te szeretnél!

Napozni viszont csak felelősségteljesen lehet! Lehet, hogy nagyon jól mutat a fehér kis nyári ruhával a lebarnult bőr, viszont nem lehet ezt úgy elérni, hogy délben a tűző napon vagyunk minimális bőrvédelem nélkül.

A Photoderm Brume Solaire SPF 50+ fényvédő spray az egész család számára maximális védelmet nyújt! Azért is szeretem ezt a terméket, mert nem igényel elkenést, csak lefújom a bőrömet, várok egy kicsit és már mehetek is a vízbe! A tavalyi ajánlóban is benne volt, itt tudjátok elolvasni, sok minden azonban nem változott!

Magas és homogén védelmet nyújt, hajas/szőrös felületen is jól alkalmazható (így a férfiak is könnyedén használhatják, és nem kell egy krém elkenésével kínlódniuk. Érzékeny bőrön is kiválóan alkalmazható, mint a többi Bioderma termék J
Egyébként a Cellular Bioprotection szabadalomnak köszönhetően aktiválja a bőr természetes védekezőképességét és segít megóvni a sejteket, tehát lassítja és megelőzi a bőr korai öregedését.

Bővebb infó itt: https://www.bioderma.hu/termekeink/photoderm/brume-solaire-spf-50

És végül ne feledkezzetek el az érzékeny részekről sem, mint például az ajkak, hegek, anyajegyek, fül és nyak. Ezek számára tökéletes védelmet nyújt a Photoderm MAX fényvédő stift SPF 50+.


Kisebb méretének köszönhetően a táskában is könnyedén elfér, stiftes kiszerelése miatt könnyen használható. Krémes állagú, könnyedén eldolgozható termékről van szó. Ne feledkezzetek el az érzékeny területek kiemelt védelméről sem! J

Bővebb információt itt találtok róla: https://www.bioderma.hu/termekeink/photoderm/max-fenyvedo-stift-spf-50

 A kiránduláshoz nem tudtuk otthon hagyni ezeket a szuper termékeket! :)

És végezetül a Bioderma csapatával semmiféleképpen nem szerettük volna a Ti bőrötöket sem védelem nélkül hagyni, ezért egy közös nyereményjátékkal kedveskedünk Nektek az Instagram oldalomon! Gyertek és nézzétek meg, 2 szuper terméket nyerhettek! J

Instagram profil: https://www.instagram.com/beauty_tips_for_her/

Köszönöm szépen a Bioderma csapatának, hogy mindig gondoskodnak a bőröm védelméről, köszönöm a tesztelésre érkezett termékeket!

 

Szandi

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések