MUR, Kiehl's, Clarins, megéri a hype?

Ebben a bejegyzésben szereplő termékekről már Instagramon mutattam Nektek egy képet még júniusban. Volt időm tesztelni mindent és normális véleményt alkotni a termékekről, így most eljött az ideje a bejegyzésnek. 
A Makeup Revolution márka termékeit már régóta használom és szeretem is, hiszen pénztárcabarát (többnyire) és viszonylag jó minőségű termékeket kapunk a pénzünkért. Magyarországon már egyes Rossmann drogériákban és online is kapható a Makeup Revolution márka, illetve a Pinkpanda oldalán www.pinkpanda.hu

Sokáig gondolkodtam, hogy szükségem van e erre a palettára, nagyon megfogott a márványos színskála, viszont a problémám az volt, hogy sötét színeket én nemigen használok, így a paletta nagy részét nem tudom kihasználni. Ha jól emlékszem 4790 forint a paletta a Pinkpandán sokáig, azonban most történt egy kisebb áremelés és a mostani ára 5090 forint, amit az alábbi linken tudtok megvásárolni: https://www.pinkpanda.hu/termek/makeup-revolution-szemhejpuder-paletta-bbb-fortune-favours-the-brave?ap=false

Az Iconic palettákat már próbáltam és van is a tulajdonomban, évek óta használom már így nyugodtan kijelenthetem, hogy az Iconic 1, 2 és 3 zseniális, tényleg megéri kipróbálni. Nincs egy olyan árnyalat benne, aminek ne lenne erőteljes a színe. Szépen felvihető a szemhéjra, építhető és viszonylag tartós is, eye primer használatával pedig akár egy hosszú napon is barátod lesz. Ennél a palettánál azonban ezt sajnos nem tudom elmondani. Összességében nagyon szépek a színek, a sötétebb árnyalatok erősen pigmentáltak, azonban a világosabb színek egy része szinte láthatatlan és állagra, minőségre se megfelelő. 

Egyébként ez egy limitált kiadású paletta (már szerintem egy éve biztosan árulják egyébként). A palettához jár egy duo, kétvégű ecset. 30 matt, szaténfényű és csillogós szemhéjpúdert rejt a csomagolás és egy óriási tükörrel is ellátták a palettát, ami egyébként praktikus és nagyon jól használható. Ez eddig mind szép és jó, a probléma azzal van, hogy a szemhéjpúderek egy része használhatatlan, vagy nagyon sok energiát kell belefektetni, hogy egy használható sminket varázsoljon az ember. Ezek a nehezen használható színek a világosabb árnyalatok, állagra sem olyan, mint a többi sötétebb szín, nagyon porzik és nehezen építhető.

Jól látható, hogy az első három árnyalat sokkal "enyhébb", mint a sötét árnyalatok.  Az első szín szerintem az egyik legrosszabb, ennek a színnek a neve Glimmer.

A második árnyalat neve: Buffer. Ez egy jól használható szín, építeni kell de, visszafogottabb smink elkészítésétől kezdve, alapnak, átmenetnek is tökéletes. 

A következő barackos árnyalat neve: Peachy. Halvány szín, de építhető, enyhén csillogós. 

Hope and Fortune szép csillogós színek, pigmentáltak és állagra is megfelelőek. 

Skylight, Transformer és Midnight Rainbow: szépek, Transformer matt, jól használható, pigmentált. 








Ice Cloud: csillámos gyöngyházfényű szemhéjpúder, Golden Coins az egyik kedvencem, gyönyörűen pigmentált, krémes állagú. Cashmere: nagyon krémes, brutálisan pigmentált, tökéletesen használható szín. Tip Top: matt finish, khaki, military zöld árnyalat. Pigmentált, jól építhető árnyalat. Yes Please: csillámos, nagyon pigmentált barnás-zöldes árnyalat. Green Machine: nagyon pigmentált, mélyzöld árnyalat. Smoothie: matt zöld, pigmentált, szép szín. 





Caffeline Fix: jól pigmentált, szép árnyalat. Latte: nem annyira pigmentált, nehezen építhető. Pink Diamond: rózsaszínes, csillogós szín. Szép lenne, de porzik, és nem annyira pigmentált, viszont építhető.  Creme: a másik szörnyű szín a palettában. Porzik, láthatatlan, semmire nem jó. Drama Queen, Lonely Planet és Blacque: erős, pigmentált színek. Soft: legjobb kiemelőszín szemöldökcsontra, matt szemhéjpúder. New World: gyönyörű baked, arany árnyalat, egyik legszebb árnyalat a palettában. Favour: erősen pigmentált mályvaszín. Sunset Hour: ez is egy erősen pigmentált, bronzos árnyalat. Super Gold: gyönyörű pigmentált bronzos árnyalat. Winning: matt finish, sötétebb lilás árnyalat. Brave: fekete szín, erősen pigmentált. The Revolution: ez a szín olyan, mint a fekete égbolt csillagokkal. Fekete alapon, arany csillámok vannak benne. Erősen pigmentált. 
Összegezve: azoknak, akik szeretik a sötét színeket, nagyon ajánlom a palettát, egyébként átlagos, nem biztos, hogy megér 5090 forintot. Van benne egy-két nagyon gyenge és rossz minőségű árnyalat, de nem rossz összességében. 

A következő termék a Kiehl's éjszakai szérum lesz, amit viszont IMÁDOK. Nem tudom, hogy az imádatot milyen szavakkal tudnám még kifejezeni, de ez a termék egy ÁLOM.  Ugye a Kiehl's egy felsőbb kategóriás márkának számít, a L'Oréal tulajdonában  van a márka, ami New Yorkba vezethető vissza és egészen 1851-ig nyúlik vissza a márka története. A Midnight Recovery Serum a híresebb Kiehl's termékek közé tartozik. Egy ideig nagyon óvatosan bántam a szérumokkal, hiszen úgy gondoltam, hogy mivel zsírosabb,(T-zónában főleg) így egy olajos szérum nem biztos, hogy a legjobb választás lesz az én bőrtípusom számára. Először a The Body Shop E-vitaminos szérumot próbáltam ki, amiről már írtam is Nektek korábban. A TBS szérumhoz képest, ez a szérum maga a mennyország, a földi csoda. Azonban ezt a földi csodát meg is kell fizetni. 30 ml-es kiszerelésben kapható és ezért a mennyiségért 13500 forintot kell kiadnunk a zsebünkből. Szerencsére nem árulnak zsákbamacskát és az üzletben van rá mód, hogy mintát kérjünk belőle, így otthon kipróbálható és utána megfontolhatjuk, hogy szeretnénk e a szérumra ennyi pénzt költeni. 

A csomagolásról röviden: üveg kiszerelést kapott a termék, így nagyon kell rá vigyázni, nehogy leesen a fürdőszobában és összetörjön. Az adagolója nagyon kényelmesen használható, a tetején van egy kis gomb, amit ha megnyomsz, felszívja az applikátor a mennyiséget és utána már csak fel kell vinned az arcodra. A szérum önmagában nem sűrű olajos termék. Számomra meglepő volt, hogy milyen könnyedén eldolgozható az arcbőrön és milyen gyorsan magába szívta az arcom a szérumot. Az első óriási pozitívhatás, aminek nagyon örültem, hogy nem érezted, hogy szérum van az arcodon. Nem volt olajos, ragacsos érzetem, szinte már a felvitel és beszívódás után, azonnal puha volt az arcom. Általánosságban regeneráló hatása van a terméknek. Ugye ez egy éjszakai szérum és úgy fejlesztették ki, hogy segítse az éjszakai regeneráló folyamatokat még hatékonyabban. 99,8% százalékban természetes összetevőkből készült a termék, az összetevő listája így nagyon barátságos, amit a Krémmánia oldalán megtaláltok. Egyébként a levendula nagyon intenzíven érződik a szérumban, lehet, hogy csak azért feltűnőbb számomra, mert annyira nem vagyok kibékülve a levendula illatával, de nem egy tolakodó illatról beszélünk, és a jótékony hatása miatt nem is zavar. 

Órákig tudnék erről a termékről beszélni, "sajnos" úgy megszerettem. A sajnos jelzőt csak azért használtam, mert nem éppen pénztárcabarát termék, de egy idő után fontos része lesz az életünknek, hogy odafigyeljünk arra, hogy milyen minőségre költünk és annak milyen hatása van ránk. 
Hogy rövidre zárjam a szérumról szóló tapasztalataimat, imádom ezt a terméket, határozottan azt tudom mondani, hogy MEGÉRI A HYPE. Ha van rá lehetőségetek próbáljátok ki, vagy próbáljatok egy márkaüzletből mintát szerezni, nem fogjátok megbánni. 

Végül pedig röviden a Clarins bázisról szeretnék egy pár szót szólni. Ez is egy olyan termék, ami nem éppen a drogériás termékek árkategóriájába tartozik, de érdemes lehet egy kicsit beszélni róla. A termék ára, ha jól emlékszem a Douglas shop oldalán kb. 8000 forint volt. Egy olyan napon teszteltem ezt a terméket, amikor egész nap szinte végig a napon voltam, óriási hőségben és full sminkben. 
Amit a termék ígér: olajmentes bőrtökéletesítő primer, tápláló hatása van, eltűnteti és halványítja  a sötétebb részeket valamint ránctalanító és pórusfeltöltő hatása is van. Jól hangzik, ugye? 
15 ml-es kiszerelésben kapható, tehát nem kapunk túl sok terméket a viszonylag magasabb árért. Szerintem valóban van tápláló hatása, nagyon puha volt a felvitel után az arcom, gyorsan beépült a bőrömbe, így könnyen sminkelhettem rá. Meglepően jól bírta egész nap a forró napon, nem mászott le a smink a fejemről, púderezés nélkül is, szépen a helyén maradt az alapozóm. 
Szerintem ez egy nem rossz termék, azonban úgy vélem, hogy ennél olcsóbb árkategóriában is lehet találni hasonló tulajdonságokkal bíró primert. Persze ez az én véleményem, minden esetben saját magunk tudjuk, hogy mi jó Nekünk és mire mennyit költünk/költhetünk. Szóval, ha már kinézted ezt a terméket, vagy gondolkodtál már rajta, szerintem érdemes kipróbálni. 


Ennyi lett volna mára a tesztelős bejegyzés, remélem hasznos lesz a véleményem, ha kipróbálnátok valamelyik terméket. További csodás hetet kívánok Nektek! Mindjárt hétvége :)
Ha már próbáltátok ezeket a termékeket, kíváncsian várom a véleményeteket! 

Sz. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések