MARIO BADESCU TESZT

Mostanában egyre jobban foglalkoztat a hámlasztás és ehhez kapcsolódóan hoztam Nektek egy terméktesztet. A Mario Badescu márka már sokak számára ismerős lehet, a külföldi vloggerek/bloggerek odáig vannak érte és szerencsére a beszerzése nem lehetetlen. Hoztam egy rövid kis ismertetőt a márkáról azoknak, akik még nem találkoztak Mario Badescu nevével.

A márkát 1967-ben alapította meg a román származású vegyész Mario Badescu. Az első üzletet New York-ban nyitották meg és azóta is az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb bőrápolási márkája. A termékkínálat igen széles, a pattanásos bőrrel szenvedők számára igazi mennyország lehet a márka választéka. Ami számomra nagyon szimpatikus, hogy a külső csomagolást nagyon visszafogott stílus jellemzi és az árak is megfizethetőek. Igaz, hogy nem egy drogériás kategóriába tartozó árazási sávval rendelkezik, de nem is egy high-end termék.
A mai teszt alanya a Glycolic Acid tonik, ami egy gyengéd hámlasztó tonik. Ideális kombinált és száraz bőrre. Alkoholmentes, így nem kell aggódni az erős szagtól vagy az alkohol okozta irritációtól. Öregedés gátló, anti-aging összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 236 ml illetve egy kisebb kiszerelés is kapható
Ár: 18 euró körül
Összetevők: Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Glycolic Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PPG-26-Buteth-26, Ethylhexyl Salicylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Methylparaben,Propylparaben, Diazolidinyl Urea, CI 42090 (Blue 1), CI 45410 (Red 28), CI 19140 (Yellow 5)

A www.mariobadescu.com oldalon azt javasolják, hogy napi kétszer, arctisztítás után használjuk egy vattakorong segítségével. A szem környéke kerülendő természetesen. A vattakoronggal töröljük át az arcunkat a külső részek felé haladva addig, amíg a bőr beszippantja a tonikot. Használatakor enyhén csíp, nem kell megijedni ilyenkor, ez általában a legtöbb hámlasztónál vagy C-vitaminos terméknél így van. A csípő érzés szerintem nem tekinthető negatívumként, hiszen utána pihe-puha bőr kárpótol.
Ennél a terméknél én megértem, hogy miért ennyire nagy a hype, a rózsás termékcsaládra vágyik még a pici lelkem. Lehet, hogy elő karácsonyt fogok tartani… Kombinált/száraz bőr számára szerintem zseniális ez a termék.

Linkelek egy pár oldalt, ha szívesen kipróbálnátok sokak kedvenc márkáját.

Élvezzétek ki a hosszú hétvégét és ne feledjétek, hogy ma éjfélig tudtok játszani a Rimmel csomagért.


Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések