DM BALEA MENTÁS - DINNYÉS LÁBÁPOLÓ SORBET, HAB, DEO


Ha a nyárra gondolok, akkor a nyaralás és a jó idő mellett az első, ami eszembe jut az nem más, mint a görögdinnye. Imádom a jó magyar termőföldről érkezett zamatos dinnyét, a dinnye finom illata pedig a kedvenc nyári illatom. Ezért is örültem, amikor megláttam a DM csapata által összeállított szuperkedves csomagot, ami irtó édes mentás-dinnyés lábápoló termékeket tartalmazott.

Erről már korábban is írtam Nektek, hogy nyáron kifejezetten több figyelmet kell fordítanom a lábam ápoltságára, mivel a nyári cipellőknek köszönhetően sokkal erőteljesebben szárazabb lesz a bőröm.
A csomagban 3 termék lapult, egy Sorbet krém, egy lábápoló hab és egy szuper deo.

Abszolút kedvencem lett a mentás – dinnyés lábápoló sorbet, aminek eszméletlen frissítő görögdinnye illata van. Könnyed állagú, azonban mégis tápláló és rendkívül gyorsan beszívódik. Nincs ragacsos érzet, helyette friss, pihe puha lábacskák várnak rám esténként. Általában lefekvés előtt szoktam használni, amikor tudom, hogy már nem nagyon fogok járkálni, így van ideje ténylegesen beszívódni.  150 ml-es a kiszerelés.

A lábápoló hab szintén nagyon könnyed, ezt akár indulás előtt reggel is simán felkenhetjük, hiszen gyorsan beszívódik. Panthenol, jojoba olaj és aloe vera együttesével erőteljes nyugtató és ápoló kombináció. 100 ml-es a kiszerelés.

Végül a csomagban volt még egy deokrém is, szintén friss menta és görögdinnye illattal. Ennek a deokrémnek a formulája egy kicsit gazdagabb, az összetevőlista glicerinnel bővült, így tényleges nagyobb a hidratáló hatása. A leírás szerint a meleg lábnak kellemes felfrissülést ad és csúszásgátló formulája biztos tartást ad a lábnak, ezt nem sikerült még tesztelnem, de az ápoló hatását jobban ki tudom használni. 100 ml-es a kiszerelés.


Összességében a szuper görögdinnye illat mellett a termékek méretét is imádom, az összes termék simán táskába dobós kategória, így akár utazáshoz is ideális és nyugodtan magunkkal vihetjük az összes krémet, hiszen sok jó dolog, pici helyen is elfér. Ismét bizonyított a DM saját márkája, továbbra is imádjuk a Balea-t.




Szandi


Népszerű bejegyzések