TERMÉKAJÁNLÓ: NIVEA EXPERT MICELLAIR MICELLÁS VÍZ




A micellás víz számomra nélkülözhetetlen termék, szinte minden nap sminkelek, és soha nem alszom el sminkkel a bőrömön. A micellás vizektől nem várok el túl sokat, a legfőbb nézőpontok: ne legyen benne egy liter alkohol, ne legyen olajos és ne kelljen egy fél flakonnal elhasználnom, hogy eltávolíthassam az adott napi sminket.

Mivel sokat sminkelek ezáltal gyakrabban költök micellás vizekre/sminkeltávolítókra. Sokféle terméket teszteltem már, korábban már írtam Nektek a kedvenc Bioderma Sensibio micellás vízről ITT és a Mixa szuper micellás vizét is teszteltem már ITT. A Bioderma szerintem az egyik legjobb piacon kapható micellás víz, azonban fontos tényező, hogy nem egy olcsó kategória, az 500 ml-es kiszerelésű kb.5000 forintba kerül. Mindenki imádja az olcsóbb alternatívákat, ezért ma szeretném bemutatni a Nivea MicellAIR micellás vizet, ami remek alternatívája lehet a Bioderma Sensibio micellás víznek. Nyugodt szívvel ajánlom mindkettő terméket, kifogástalanok!

A Nivea korábban már piacra dobott 3 micellás vizet, ami különböző bőrtípusokat közelít meg, azonban a MicellAIR micellás víz minden bőrtípusra ajánlott termék. 400 ml-es kiszerelésben kapható, az ára kb. 1500-1800 forint. A termék különlegessége a MicellAIR eljárás, valamint a fekete tea kivonat. Ennek a kombinációnak köszönhetően a makacsabb sminkeket is dörzsölés nélkül tudjuk eltávolítani. A tesztelésnél teljesen ledöbbentem, hogy mennyire könnyeden megküzdött a jó pár réteg szempillaspirálommal is és nem kellett hosszú percekig szenvednem, hogy eltávolítsam a szemsminkemet. Ez volt az a pillanat, amikor úgy gondoltam, hogy ez tökéletes alternatívája a Bioderma Sensibio micellás víznek, hiszen tényleg könnyedén és mindenféle erősebb mozdulat, vagy dörzsölés nélkül képes eltávolítani a szennyeződéseket és a sminket az arcbőrünkről.

A Nivea EXPERT MicellAIR micellás víz termékcsaládja még kapott 2 másik terméket is, egy arctisztító kendőt (20 darabos), így akár a táskánkban vagy utazásnál is praktikusan nálunk lehet a micellás vizünk, valamint egy kisebb kiszerelésű EXPERT vízálló szemfestéklemosó is helyet kapott a családi asztalnál.  A másik két testvért még nem próbáltam ki, a szemfestéklemosót mindenféleképpen szeretném tesztelni, így arról majd a későbbiekben beszámolok, jelenleg nem nagyon használok vízálló szempillaspirált vagy bármilyen vízálló szemre való terméket.  


Összességében a micellás víz számomra nagyon bejött. Kellemes az illata, nem okozott semmilyen irritációt és nagyon jól elbánt bármelyik sminkemmel. További pozitívum, hogy nem hagyott filmréteget a bőrömön, nem volt olajos vagy ragacsos érzetem a használatát követően. Vele az esti sminkeltávolítás nem szenvedés és még a pénztárcámmal is barátok, hiszen a 400 ml-es kiszerelés 2000 forint alatt van. Kell ennél több?

Próbáltátok már az új EXPERT termékcsaládot?



Szandi

Népszerű bejegyzések