GIGA-MEGA BEAUTY HÍREK: WET N WILD VÉGRE ITT VAN + JÁTÉK



El sem tudom hinni, hogy végre eljött ez az idő és leírhatom, hogy SZERDÁTÓL kapható a WET N WILD márka a Beauty Bay oldalán!  Évek óta várok erre a pillanatra, hogy végre rendelhető legyen a márka kínálata. Igen, tudom, hogy Ebay-ről és Amazonról, illetve egy –két rejtett oldalról még lehet rendelni Magyarországra, azonban ez számos extra költséggel jár és én kimondottan utálok több ezret postaköltségre/vámra költeni. Sajnos a márka hivatalos oldala nem szállít Magyarországra és egyébként is mivel Amerikából jön egy csomó vámot kellene fizetni érte x összeg fölött.

A Beauty Bay oldala viszont európai központú, tehát nincs vám és 25 euró fölött még a szállítás is ingyenes! További jó hír, hogy nagyon pozitív élményeim vannak az oldallal és kb. 8 nap alatt minden rendelésemet megkaptam.

Úgy gondoltam, hogy a mai bejegyzésben megmutatom Nektek a kívánságlistámat. Ezek a termékek biztosan a kosaramban fognak landolni szerdán, hiszen már több száz beauty vlogger videóiban láttam már a jobbnál jobb  visszajelzéseket ezekről a termékekről.

Az első termék, amire már ezer éve vágyom az nem más, mint a Photo focus alapozó, ami a márka egyik leghíresebb terméke. A minőség mellett tudjátok még mi a legszuperebb, ez az alapozó mindössze 6 dollár és igen nagy színválasztékban kapható.



A másik arctermék szintén egy új termék a MegaCushion  alapozó, ez már egy picit drágább, 9 dollárba kerül, azonban teljesen megéri a videók alapján az árát. Tökéletesen építhető, gyönyörű fedésű hidratáló alapozó. SPF 15 van benne. + pont, hogy a csomagolása is aranyos.



A következő termék ez a gyönyörű Megaglo highlighter paletta a listámon 15 dollárért. Szerintem az árnyalatok magukért beszélnek, gyönyörűséges ez a paletta!


A fixálás sem maradhat el, így a Photo Focus  pressed powder-t biztosan megrendelem, hiszen mindössze 5 dollár és a videók alapján gyönyörű hatást lehet elérni vele még a zsírosabb bőrön is.

A nyári hőség elengedhetetlen terméke egy szuper sminkfixáló, ezt a mattító hatású fixáló spray-t mindenképpen szeretném tesztelni. 5 dollárért nagyon megéri.


A primer is jól hangzik…


A szemre való termékeik is rabul ejtenek, ezt a Color Icon szemhéjpúdert palettával is szemezek, Not a basic beach árnyalatban szintén 5 dollárért!


A szemöldök sem maradhat ki, semmi extra termék, azonban mégis szeretném kipróbálni az Ultimate szemöldökspirált.



Végül pedig a legrégebbi vágyam a gyönyörűséges Wet n wild  ecsetkészlet. Egyébként kb 3-5 dollár darabja az ecseteknek, egyenként is megvásárolható, azonban a 17 darabos szett ára 29.99 dolcsi, ha ennyit nem szeretnétek rá költeni vagy nincs szükségetek az összes ecsetre, akkor darabokra is beruházni.



A Beauty Bay még játékot is hirdetett, ezen a linken keresztül tudtok játszani egy szuper óriási Wet n wild csomagot: WET N WILD GIGA JÁTÉK ITT

Sok sikert! :)


SOURCE: wetnwild.com

Láttátok már a blog új Youtube csatornáját? Ha nem, akkor kattints a linkre és már két videó vár is Rád: https://www.youtube.com/channel/UCPHDmIvJff4w2vnP-7gMOZg?view_as=subscriber  

Ha tetszett a videó, akkor nyomjatok le egy lájkot és iratkozzatok fel a csatornámra! Szeretettel várlak ott is Titeket! 




Szandi





Népszerű bejegyzések